Monday, May 21, 2012

Cerewet dan perfect.


Assalamualaikum dan hai.



Entry di kala kemalasan tahap dewa. helo der. aku paham aku nyer frekuensi mengupdate tu da terlebih limit, macam la da siap thesis kan. orang yang da siap pon takde lebih lebih enjoy macam aku ni. ah lantakla. aku suke.


Dont know why, semenjak dua menjak ni, aku rasa gloomy je. ade je mende tak kena. hal kecik pon terasa nak melenting lebih lebih. sian mypakcik aku. asyik kena marah je. mujur la dia sabau, kalo tak maunye perang dunia meletus lagi.


Ade yang cakap aku ni cerewet. or dalam kata lain, aku terlebih details sangat. everything yang aku buat, aku nak mende tu complete secompletenye. helo, macam ko makan la, kalo sikit tak cukup, nak tambah lagi nak bagi complete isi perut tu kn? eleh macam tak bese. 


Rindu mak. kalo kat umah, mak la yang jadik mangsa kena dengar citer citer aku. even citernye sikit sangat sebenarnya, aku mesti cuba citer dari awl camne mende tu jadi. even kalo aku nak citer pasal satu satu muvi tu pon, kalo kata 2jam muvi tu, lebih kurang 2jam jugak la aku citer. hebat kan daya ingatan aku? bab bab muvi ni aku tak penah hilang ingatan. kalo bab bace note je lemah cket.



Lagi satu, dia kata aku suke mengulang. citer mende yang sama sampai 2 3 kali. haa. yang ni aku pon rasa pelik. nak nak kalo benda tu siyes. tapi aku just nak tekankan je. tu yang jadi duk citer sampai lebih skali tu.



tengok. putri pon macam konfius jugak.


Aku konfius. ni kelebihan or kekurangan aku? 







p/s: baru baru ni buat personality test, aku dapat PERFECT mark. oh patotla.

2 comments:

lynn kamarul said...

hehe mama lynn tak cerewet tp cepat sentap. tak tau nape jd camni. ssh gak la nak handle rasa tu. kena belajar bersabar kot

fiza said...

hehe..cpt sentap pon btol jgk mama lynn. sme la kte..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...