Tuesday, July 17, 2012

Pengakhirannya.



Assalamualaikum and hai.



Menulis blog adalah hobi aku. so sukahati beta la nak update jarang jarang or banyak banyak skali gus pon. jangan kau kesah k.haha.


Sedang borak borak ngan adek aku yang baru balik dari shah alam, mata aku duk cari sape lagi yang online tengah tengah malam ni. syok jugak kaco nih. tiba tiba aku tertengok. eh encik shaiful online. sape encik shaiful? beliau ni co supervisor fyp aku. alaa. aku ade citer la beb. p check balik entry bersawang aku yang lame lame eh. ade la jumpa nanti tu.


Dengan ramah aku tegor. 

" Salam encik. encik tq banyak banyak ye. saya dapat A fyp saya."


Beliau reply.

" Oo ok ok. amnah ngan izhar cemane?"


Amnah ngan izhar tu rakan seperjuangan aku dalam fyp ni. kitorang slalu wat same same la. tajok fyp kitorang lebih kurang je. so basic sama, yang lain cuma material jela.


" Amnah saya tak tau. izhar dapat  ...*."


" Btw, Prof Azmi pon cakap your tesis ok."



Tu je nak gtau sebenarnya. prof Azmi puas hati ngan tesis aku. syukur alhamdulillah. thanks prof. thanks encik. sumenye berkat tunjuk ajar kalian jugak.


Aku happy. tak sia sia aku banyak menghabiskan kudrat dan airmata untuk fyp ni. segala penat lelah aku berbaloi akhirnya. gembiranya.











p/s: takleh tido da aku malam ni.

4 comments:

kLiPKeRt@sPiNk said...

fiza..result mesti gempak kan!




kite jumpe di penang~~

fiza said...

@kLiPKeRt@sPiNk

haha. gempak la sgt yuki..

ko lg gempak kot..



hoho. yeah. insylh..hehe

lynn kamarul said...

tahniah =)

fiza said...

@lynn kamarul

thnx kakak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...