Tuesday, March 6, 2012

Selamat bertunang sayang.


Assalamualaikum dan hai.



Kalo entry sebelom ni aku ade gtaw perihal tunang, kawen bagai, ni citer betol betol punya. perihal majlis tunang kawan aku. kami da lame tak contact pon. dia ngan hal dia, aku ngn life aku. 


Teringat masa mula mula kenal dulu, ipah pindah ke skolah aku, masa tu aku form 5. ipah duk kelas ke2, tapi dia pilih untuk stay kat hostel coz parents dia tak pindah skali. so, persahabatan kami bermula kat hostel tu la.


Seronok kenal ipah, dia sorang yang comel comel je. kitorang rapat, study skali, time prep duk skali, makan skali. macam belangkas da. tapi belangkas tu pe ye? haha.


Pas spm, ipah pindah rawang. paling aku takleh lupa time dia datang umah aku. ipah datang untuk say gudbye la. time tu aku sebak giler kot. ipah peluk aku, rasa macam taknak bagi dia pindah. tapi tu kenangan dolu dolu. ipah sekarang nun kat kl sane. aku plak tercampak di puncak utara semenanjung ni. contact pon jarang jarang. apatah lagi jumpa. memang siyes rindu giler kat ipah.


Sedar sedar je, aku tengok kat fesbuk, ipah da jadik tunangan orang. wah, cepat dari aku ye. aku terkejut. wah ipah, selangkah menuju ke alam baru. tunang ipah pon gud looking, sesuai sangat la ngan ipah yang comel comel tu. yang sedihnya, ipah langsung tak gtaw pasal majlis tunang dia ni. tapi takpela, nanti bigday jangan lupa jemput aku tau pah. memang la jauh, insylh mane tau kan, ade rezeki dapat jugak aku berkongsi hepi masa hari bahagia mu.




 selamat bertunang kawanku. ^^



 comei mu. walaupon chubby cket. hehe



 semoga berakhir ke jinjang pelamin ye korang..insyaAllah, amin.



Buat ipah, jangan lupa jemput aku nanti tau. insyaAllah aku cuba gak untuk datang. tu pon kalo mu jemput. huhu





p/s: teringat lak masa kita study addmath same same dulu. tapi time prep, asyik mngular je. hehe

4 comments:

Amyra Azhar said...

akhirnya, selamat bertunang, tahniah n_n hehe

perception28278™ said...

ermm awk bila lg?

fiza said...

@Amyra Azhar

toche2..nt aku tlg smpaikan kt tuan punya bdn. hehe

fiza said...

@perception28278™
saya tunggu dia. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...