Sunday, January 22, 2012

Berkenalan ngan FarahLee

Hai dan assalamualaikum.


Aku terjumpa blog pengantin baru ni. rupanya Farahlee ni pon blogger. blogger ni memang cantik cantik ek? ehem ehem. haha


Jom godek-godek blog farah ni. aku baru nak mula ni. jom jom jom.



FarahLee : KunfayakuN


Sebelom tu, korang tengok la video majlis akad nikah dorang ni, Ally Iskandar dan Nurfarahin. sweet gitu..


Korang explore link ni la. slow la plak nak tolong download.hehe


Neway, sekalung tahniah untuk korang. semoga berkekalan sehingga ke syurga.^^





Untung la dapat orang ganu. orang ganu ni memang comei comei. haha




p/s: macam best je bercinta pas kawen ni. ;p

7 comments:

kupang4utech said...

amboi dia..haha

aNereO UsitHe said...

sweet :)

kLiPKeRt@sPiNk said...

"Untung la dapat orang ganu. orang ganu ni memang comei comei"

macam salah je statement tu..


Untung la dapat orang Farahin. orang nama Farahin ni memang comei comei

haaaaaaaa...baru betoi!!
hahahahahhaa

fiza said...

@kupang4utech

hehe. nape? btol la..

fiza said...

@aNereO UsitHe

a'ah..kan3?hehe

fiza said...

@kLiPKeRt@sPiNk

haha. takde2..xde slah pon statement tu..ko jgn menidakkn kbnarn yuki.haha

nme farahin tu kbtolannn jeeee..haha

DeQWa said...

thank for info,baru nak terjah gak nih..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...