Wednesday, November 30, 2011

Bila da lepas.


Assalamualaikum, waca-waca!



Yey! da abes present! tau tak camne rasanya? hepi tau, hepiiii. lega tu takyah cakap la. rasa macam da tersambung balik da urat perut yang terputus semalam. hehe



Alhamdulillah, presentation tadi was going quite well. takde la hebat sangat, sebab yela kan. lidah keras nak berspiking ni, so nye tergagap-gagap jugak la nak abeskan 15 bijik slide tu. tapi syukur alhamdulillah, aku takde la kene hentam-hentam bagai. ade 2 or 3 soalan panel tanya, and aku jawab la setakat termampu. rasa macam da menjawab soalan, tapi tak tau la.



Kitorang sebenarnya berempat tadi dalam dewan tu. ade sorg partner aku tu kan, kesiann dia tau. dia punya slide takleh bukak. kalau korang rajin nak newtab entry aku yg lepas, aku ade citer pasal partner2 aku masa presentation hari ni. tapi aku tak berniat nak gtau sape antara mereka, cuma nak jadikan iktibar la.


Kalau nak pegi presentation camni, baik korang amek precaution step la. aku nasihatkan bawak lappy korang. guna or tak tu belakang punye citer, yang penting korang ade bekap. penting tau. aku bukan ape, taknak la jadik macam tadi. kesian membe aku tu. cket lagi nak nanges. aku rasa kalau aku jadik dia, da memang riau kat ctu jugak. maunye tak, kene hentam teruk jugak dia kat panel tadi. cian dia.



Lagi satu, plis be well prepared. kalo kite betol-betol prepare kan, tak kira la panel putar soalan 360 degree sekalipun, asal korang tau pe korang nak present, pe korang nak buat, korang mesti bole jawab dengan terbaeeek punya. betol ni. aku tak tipu. aku pon takde la hebat sangat present-present ni, tapi aku cakap based on pengalaman aku. ikot korang la nak caye ke tak.haha



Pape pon, present da lepas. walaupon baru proposal. ah lantak la. dia punye feel lega tu macam da present full projek. giler ah. haha.


haha. giler kalerful punye slide kan. haha. penting ni nak attract panel. boooo..haha



Nak layan muvi lu la malam ni. sooo..kita enjoy!! eh2, citer puteri tu ade lagi ke? tak da kot kan. nora danish sekarang da jadik dhia. tak gitu? haha. tetibe.





p/s: gudluck and all da beshhh tu myblogger fren aka my cosmet, do da best tau! die present nexweek.


9 comments:

kLiPKeRt@sPiNk said...

uish...betol ke dah leh komen???


meh nk test...

kLiPKeRt@sPiNk said...

waahhhhh!!!
ini sesuatu yg membanggekan neh!!

heheheheh
syoknyeerrr!!1dah leh komennn

fiza said...

@kLiPKeRt@sPiNk
btol la..haha. yey! nikmat sgt2 kn..

Ardini Humaira said...

syiok dah habis presentation kan :)

fiza said...

@Ardini Humaira
hoho. syok sesgt..tp nmpknye pas abes prsentation, byk lg keje yg mnnanti..huhu

blogtilldrop said...

huh pasti lega kan... good luck

fiza said...

@blogtilldrop
lega..hehe

Fendy said...

hoho..prepare utk present...sy pon pkene present jumaat ni...

fiza said...

@Fendy
yeke..gdluck fendy..aku da abes da.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...