Monday, August 17, 2009

biasiswa jpa??

salam..
emm..aq tau msti ramai yg bminat bile bace tajuk aq ni kn?tp kalau x pn..wat2 bminat la ek..hehe..
ok..berbalik pada topik aq kali ni..aq nk ckp psl biasiswa ni la..biasiswa ni da ditutup pn..ianya bukak mase kte mula2 msok tahun2 ari tu..aq smpatla mohon..tp tu pn da last minute sangat..xtau la dpt ke x..xnkla berharap sgt kn..nnt xdpt, frust mnonggeng..hehe..
tp kn..mulenye aq xtau pape pn psl biasiswa ni..ade la kawan aq sorg asyik rekemenkan aq suruh mintak..dy cakap biasiswanye banyak..xabes duit kalau dapat..hehe..
emm..masalahnye..syarat untuk apply biasiswa ni macam xmampu je..yang paling penting,pointer kne la gempak beb..ni masalah besar ni..hehe..
masa mintak ari tu pn, rasenye pointer aq macam xcukup syarat pn..tp saje je..mramaikan jemaah kata orang..haha..lagipun aq jeles gak ngan kawan2 aq yang da dpt..mane x nye, dorang sampai xabes duit..jeles la aq..tp ade gak sorang kawan aq nih..dy skang kat ukm..u glamer la kalau nk banding ngan unimap yang baru stahun jagung ni kn..tp xpe, aq bangga je jadik student unimap ni..walaupn kadang2 ade gak yang cakap xknal lgsg unimap ni..dengar pn xprnah..sdey wooo...huhu..
okey2..cakap psal biasiswa ni ye..dengar2 crta, kawan aq la yang cakap..aq xtau pn..dy kata biasiswa ni kalau untuk student engineering macam aq ni, banyak dapt tau..mayb dalam 5-7 ribu satu sem..uishhh...mane nak dpat..sape nk bagi banyak2 camtu..btol x?

penat ar melalut camni..tp kalau korang nak tau, mksud aq korang tu bagi sape2 yang ade apply biasiswa ni la kn..korang rajin2 la intai2 website jpa tu..pastu kalau ade pape info menarik, jangan lupe kongsi-kongsi ngan aq tau..

okey kawan2..jangan lupa janji kite tau..korang pn rajin2 la singgah kt blog aq ni..dropala pape komen k..cau..salam..

3 comments:

izzati said...

hehe..btul3..
bangga jd student UNIMAP..
xksh pn blaja mn2..yg penting ilmu yg kte dpt 2 gna utk kebaikn sume..
~bersyukur dgn apa yg ada..that's the best way~

syam said...

weh.. mcm menr nk mntk jpa. aku x tau nih fiza.. pointer aku 4 pelik..
hahha

qwasdert 09 said...

haha..
mu da lmbat la..
besenye bile kte msok tahun baru bleh ar apply..
nnt msok tahun 3..
mu try apply ek..
tp kne rjin online wbsite jpa la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...